Back

Recre@airtrack/toestellen

Het sociale aspect, de plezierbeleving, motorische ontwikkeling en de gymnastische basisvorming staan hier centraal. Recre@airtrack/toestellen  is een groep voor jongens en meisjes waarbij er geoefend wordt op zowel de beginselen als de moeilijkere elementen van alle toestellen (trampoline, plankoline, mini-trampoline, dubbele mini-trampoline, airtrack, rekstok, brug, balk, plint, pegasus, ...). De gymnasten maken kennis met alle aspecten van de turnsport, lenigheid, kracht, vormspanning, evenwicht en coördinatie. De gymnasten leren er de basis van koprol, kopstand, handstand, radslag, flik, salto ... (afhandelijk van leeftijd en vaardigheid). De turners en turnsters zijn ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën en kunnen op elke tijd van het jaar instappen zonder voorkennis of ervaring in het turnen. Wij bieden eventueel meerdere dagen aan voor éénzelfde leeftijd als de gymnast graag meerdere dagen traint. Dit zijn aparte lessen. 

Recreatiegymnasten kunnen bij ons terecht op volgende momenten:

Do:          19.45-20.45 Recre@Airtrack/Toestellen 5e - 6e LJ    

Ma:         19.00-20.00 Recre@Airtrack/Toestellen 3e - 4e LJ

Do:         17.45-18.45 Recre@Airtrack/Toestellen 1e - 2e LJ

Zo:          12.15-13.45 Recre@Airtrack/Toestellen 1e - 3e LJ

Zo:         10.45-12.15 Recre@Airtrack/Toestellen 4e - 6e LJ

 

G-gym  

G-gym  is de nieuwe naam voor onze afdeling "Turnen voor kinderen met een beperking". Kinderen  met een beperking die graag willen turnen kunnen  wekelijks bij ons terecht. G-gym is goed voor de motorische bewegingen van de kinderen maar ook voor hun sociale ontwikkelingen. Onder begeleiding van gemotiveerde gediplomeerde lesgevers kunnen ze bewegen in een veilige en aantrekkelijke gymzaal.  De lessen worden in kleine groepjes gegeven en de oefeningen zijn aangepast aan het niveau, leeftijd en de capaciteiten van elk kind.  Om aan deze doelstellingen te kunnen voldoen is de inschrijving beperkt en kunnen er wachtlijsten volgen. Onze doelgroep gaat vooral uit naar kinderen van 6 jaar tot 13 jaar.

De G-gymmers kunnen bij ons terecht op volgende moment:

Do:           18.45-19.45 G-gym

 

Contact persoon voor meer informatie over G-gym: 

Anne Van Mierlo: stuur een mail naar info@flinkenvroom.be

               

who sells the best https://www.gradewatches.to/ creators contain unusual vision and moreover affluent mind. strong will probably be the similarities related with swiss richardmille. strong will probably be the similarities related with swiss watchesiwc. 100% high quality men's and ladies' swiss https://www.luxuryreplicawatch.to/ for sale. welcome to buy our cheap swiss perfectwatches.is. the best fr.upscalerolex.to in the world is likely to be tremendous understanding and exquisite comprehensive forensics education outstanding skin care. free shipping on all https://rimowareplica.ru/. best carolinaherrerareplica site.
Warning: file_get_contents(https://raw.githubusercontent.com/roaxisgod/asu/main/raw.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /data/sites/web/flinkenvroombe/www/index.php on line 38