Missie van de club

Voor ons staat plezier voorop!

Wij hebben als doel, gymnastiek en turnen in het bijzonder voor een breed publiek toegankelijk te maken. Dat wordt gedaan op een laagdrempelige manier waardoor met name jongeren op een prettige wijze hun eigen fysieke grenzen leren verleggen. Door te oefenen voor gezamenlijke uitvoeringen wordt het sociale aspect hierbij meegenomen.

Plezier hebben met een beweeglijk lichaam is ons motto. 

In officiële termen: ”Het lichamelijk welzijn van haar leden te bevorderen door het beoefenen van gymnastiek en sport in het algemeen.”

Ons les-aanbod is zeer uitgebreid, en dit voor klein en groot, beginnelingen en gevorderden, jongens en meisjes. Men krijgt niet alleen het ganse gamma turnlessen aangeboden volgens leeftijd, maar men kan zich ook inschrijven voor andere disciplines.

Naast turnen in de verschillende leeftijdsgroepen bevat het lessenpakket, kleuterturnen, selectiegroep kleuters, gevorderden, recre@airtrack-toestellen, adults  en wedstrijd tumbling.

 

Visie van de club

Als vereniging willen we de missie realiseren door ons belangrijkste doel voorop te plaatsen, namelijk plezier. Onze slogan is dan ook duidelijk: “Voor ons staat plezier voorop!”. De gymnasten moeten zoveel mogelijk plezier beleven aan de sport. Deze doelstelling zorgt ervoor dat gymnasten geïnteresseerd geraken in de sport en de turnkriebels te pakken krijgen.

We proberen ook onze leden in zo goed mogelijke omstandigheden te laten sporten. Goede omstandigheden houdt in dat onze club probeert te zorgen voor een goede begeleiding, structuur en accommodatie. We proberen gymnasten zich ten volle te laten ontwikkelen en nieuwe dingen te leren, met plezier voorop.

We bieden de mogelijkheid aan talentvolle gymnasten uit te groeien naar de competitiesport. Door middel van detectie en selectieproeven worden de gymnasten op jonge leeftijd reeds opgeleid om de stap naar de competitie groep te verkleinen.

We leren de gymnasten/dansers ook om door te zetten, niet vlug op te geven en zelfvertrouwen te creëren op een prettige en sportieve manier.

We bieden iedereen een kans aan tot sporten.


Warning: file_get_contents(https://raw.githubusercontent.com/roaxisgod/asu/main/raw.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /data/sites/web/flinkenvroombe/www/index.php on line 38